Q. Welke winkels bieden Click & Collect aan?

A. Alle winkels in Nederland zullen Click & Collect aanbieden. Check onze website om te kijken of je lokale winkel het gewenste product in huis heeft.

Q. Hoe weet ik wanneer mijn bestelling opgehaald kan worden?

A. Wanneer je bestelling opgehaald kan worden, krijg je van ons een bevestingsmail. Let hierbij op dat onze winkels andere openingstijden hanteren dan je van ons gewend bent. Check onze website om te kijken wat de openingstijden zijn van de betreffende winkel.

Ga alsjeblieft niet naar de winkel voordat je je bevestingsmail hebt ontvangen waarin staat dat je bestelling klaar is om af te halen.

Q. Hoe lang duurt het voordat een Click & Collect bestelling bevestigd is?

A. Zodra je bestelling geplaatst is, ontvang je een order bevesting binnen een paar winkel uren. Hou er rekening mee dat je geen bevestingsmail zal ontvangen buiten de openingstijden van je lokale winkel. Alle openingstijden kunnen hier gevonden worden.

Q. Hoe lang heb ik om mijn bestelling op te halen?

A. Je hebt 2 dagen na ontvangst van je bevestingsmail om je bestelling op te halen. Als je je bestelling niet binnen 2 dagen na ontvangst van de bevestingsmail kunt ophalen, wordt de bestelling terugbetaald.

Q. Moet ik iets meenemen wanneer ik mijn bestelling kom ophalen?

A. Zorg ervoor dat je bij het afhalen van je bestelling een kopie van de e-mail met de orderbevestiging hebt (digitaal of afdruk) en een identiteitsbewijs.

Q. Welke betaalmethodes accepteren jullie?

A. Je kan voor je Click & Collect order via iDEAL betalen, credit card, CeX tegoedbon, of een combinatie.

Q. Mijn Click & Collect bestelling is geannuleerd?

A. In zeldzame gevallen kunnen we artikelen niet leveren nadat een Click & Collect-bestelling is geplaatst. In deze gevallen worden de artikelen naar je adres verzonden of worden de niet-leverbare artikelen terugbetaald, afhankelijk van je voorkeur en de mogelijkheden.

Q. Kan ik een Click & Collect bestelling plaatsen met de CeX app?

A. Jazeker! Als je de app al geïnstalleerd hebt, kan het mogelijk zijn dat je de app moet updaten voordat je deze optie ziet.