Vanaf 15 December 2020 tot en met tenminste 2 Maart 2021 is het niet mogelijk om te (ver)kopen aan CeX/Webuy. (Deze datum is afhankelijk aan de maatregelen van de Nederlandse overheid.)

Click & Collect

Onze vestigingen zijn op het ogenblik volledig gesloten, het is dus niet mogelijk om op afspraak te (ver)kopen.

In verband met het feit dat prijzen kunnen fluctueren, is het tevens ook niet mogelijk om via WeCare een prijsopgave te doen. Aan te raden is om contact met ons op te nemen zodra het duidelijk is wanneer wij onze deuren weer kunnen openen.