(Ver)kopen in de winkel

Per 15 December 2020 zijn al onze vestigingen in Nederland gesloten, evenals onze E-Commerce afdeling. Het (ver)kopen van producten is dus tijdelijk niet meer mogelijk tot tenminste 2 Maart (afhankelijk aan de ontwikkelingen rondom COVID-19).

Click & Collect

Onze vestigingen zijn op het ogenblik volledig gesloten, het is dus niet mogelijk om op afspraak te (ver)kopen.

Garantiekwesties

Bij belangrijke garantiekwesties is het aan te raden om contact met onze Support afdeling op te nemen, onder vermelding van het probleem + uw ordernummer. Zij zullen de kwestie noteren en een e-mail sturen zodra er duidelijkheid is over wanneer wij onze winkels weer kunnen openen om u van dienst te zijn. Indien nodig zullen zij voor uw bezoek in de winkel contact opnemen met de vestiging in kwestie om alles door te communiceren en het probleem zo soepel mogelijk te laten verhelpen.

Uiteraard kunt u ook zelf de aankondigingn van de overheid in de garanten houden. Zodra de niet-essentiële winkels weer kunnen openen, zullen wij ook weer open gaan.