Zorg ervoor dat de items die u verkoopt, schoon en toonbaar zijn. Houd er rekening mee dat de fysieke conditie van de goederen van invloed kan zijn op de prijs of dat we het item überhaupt accepteren. Klik HIER voor informatie over hoe we items beoordelen.

Optische media
Wij kopen geen kromgetrokken, gebarsten of gebroken schijven. Kleine krasjes zijn acceptabel op Games en Blu-rays zolang ze spelen.

Telefoons, elektronica en andere hardware:
Verwijder persoonlijke telefoon accessoires zoals hoesjes van derden. Consoles hebben een controller en zowel de voedings- als AV-kabels nodig. Als u een laptop verzendt, kan het leveren van de installatie-cd / dvd die daarbij hoort, ons helpen uw bestelling sneller te verwerken.

Elk Apple-apparaat moet worden verwijderd van Find My iPhone voordat ze naar ons worden verzonden. Zie hier voor instructies.

** Let op ** - We behouden ons het recht om de prijzen die we aanbieden aan te passen of om voorraad te retourneren, in situaties waarin we bewijs vinden van ongebruikelijke accountactiviteit.