Nadat u de artikelen die u wilt kopen aan de winkelwagen hebt toegevoegd, klikt u op de knop Betalen. Hierna krijgt u een samenvatting van uw bestelling en klikt u op Betaal nu.
Kies Voucher uit de weergegeven betaalmethoden en u ziet het onderstaande scherm. Alle vereiste informatie is te vinden op uw voucher.

Besteed bijzondere aandacht aan de datum en waarde. De datum is waarschijnlijk in het jaar 3000 en de waarde (zonder het € -teken) moet worden ingevoerd als de exacte waarde van de voucher, niet de volgorde.

Zodra alle details correct zijn ingevuld, klikt u op de knop 'Voeg Tegoedbon toe'. Er moet een extra betaalmethode worden gebruikt als de tegoedbon niet overeenkomt met de kosten van de bestelling. Terwijl als de waarde van uw tegoedbon hoger is, een e-mail met een nieuwe tegoedbon (uw wijziging) wordt verzonden zodra de transactie is voltooid.