Aangezien we tweedehands goederen kopen en verkopen, zullen niet alle items die we te koop hebben in dozen worden gedaan. Zie de onderstaande lijst voor een gids.

Optische media: alle games, dvd's, Blu-rays en pc-software komen in de doos.
Telefoons: kunnen in dozen worden geleverd, afhankelijk van hun gradatie.
Consoles: kunnen in dozen worden geleverd, afhankelijk van hun gradatie.
Elektronica: kunnen in dozen worden geleverd, afhankelijk van hun gradatie.

Details van de productbeoordeling vindt u in dit artikel HIER