Aangezien we tweedehands goederen kopen en verkopen, kunnen we niet garanderen dat er instructies beschikbaar zijn. Zie hieronder voor meer details:

Optische media: spellen, dvd's, Blu-rays en pc-software kunnen worden geleverd zonder handleidingen, behalve items gemarkeerd met (S) in de titel. Producten met (SN) in de titel worden voorzien van serienummers.
Telefoons: kunnen komen met instructies afhankelijk van hun gradatie.
Consoles: kunnen komen met instructies afhankelijk van hun gradatie.
Elektronica: kunnen komen met instructies afhankelijk van hun gradatie.

Details over de productbeoordeling vindt u in dit artikel HIER